ЗА НАС

Фирма Триплекс ЕООД е регистрирана през месец март 2005 година по фирмено дело № 2374 по описа на Софийски градски съд . Дружеството има седалище и адрес на управление София, бул. “Вардар” № 36А.

 Каква е услуга която предлагаме?

Триплекс ЕООД е с предмет на дейност проектиране, производство и монтаж на PVC и алуминиева дограма. Фирмата предлага широка гама от допълващи продукти, като външни ролетни щори, вътрешни хоризонтални, вертикални и роло щори, гаражни врати и охранителни ролетки

Какъв проблем Ви помагамe да разрешите?

Човек и добре да живее… се налага да сменя прозорци. Наистина добрата поддръжка, редовното почистване и боядисване са ключови за дългия живот на дограмата, но растящите цени на отоплението и модерните тенденции в обзавеждането и поддържането на дома правят по-голяма нуждата от комфорт и енергоспестяване,и се налага кардинална смяна. Качествената дограма се налага като основен източник на пестене на енергия.

С какво сме различни?

Доброто съотношение между качество и цена на предлаганите от нас продукти. Кратките срокове за които ще приемем и изпълним вашата поръчка в удобно за вас време .Гаранционно и извън гаранционно обслужване . Фирмата разчита на професионалното съдействие на своя персонал - млади и добре мотивирани хора. За постигане на високо качество и надежност на предлаганите продукти са вложени материали на водещи европейски фирми. 

Защо трябва да ви пука?

Дограма се сменя през десетилетия, така че правилният избор е много важен и поправянето на всяка грешка е скъпо и бавно.